Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης που δίνει ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ επί της Μπράσοφ, για το Champions League.

Στη «μάχη» του τρίτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League ρίχνεται ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ και η ομάδα βόλεϊ Ανδρών, κι ο Κουμεντάκης δίνει το σύνθημα.

Η οποία την Πέμπτη (17/10) στις 18:00 (COSMOTE SPORT 9HD), δίνει το πρώτο ματς με την Κορόνα Μπράσοφ στη Ρουμανία. Μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Dumitru Popescu Colibasi».

Ολυμπιακός: Τις… τελειώνει και παίρνει την πρόκριση!
Ολυμπιακός: Τις… τελειώνει και παίρνει την πρόκριση!

Οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται, από την Τρίτη (15/10) το βράδυ, στο Μπράσοφ, όπου αύριο, αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα. Για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με στόχο το πρώτο βήμα για την είσοδο στα «αστέρια», στη φάση των ομίλων.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης:

«Τα έχουμε πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα, κάναμε δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια με τη Λας Πάλμας, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Σίγουρα, θα συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω, να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας και να επιστρέψουμε με τη νίκη».

Κουμεντάκης | Δείτε βίντεο: 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24