Στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Στάθης συνεργάζεται με τον Δημοσθένη για να πάρει εκδίκηση. Ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Διαβάστε τι θα συμβεί.

Στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η αγωνία κορυφώνεται με το δίδυμο Στάθη και Δημοσθένη να ενώνει δυνάμεις για να πάρει εκδίκηση. Ο αδερφός του πρώην της Αριάδνης επιτίθεται άγρια στην κοπέλα και την αφήνει αιμόφυρτη, πριν εξαφανιστεί ανενόχλητος. Η Αριάδνη μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της είναι σοβαρή.

Σοκαριστική εξέλιξη στην σειρά «Η Γη της Ελιάς»: Η Εκδίκηση του Στάθη και η συμμαχία με τον Δημοσθένη

Ο Στάθης βλέπει την κόρη του σε καροτσάκι, κάτι που τον συγκλονίζει βαθιά. Αποφασίζει να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται και ορκίζεται εκδίκηση. «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», δηλώνει οργισμένος και στρέφεται στον Δημοσθένη για βοήθεια.

Ο Δημοσθένης συμφωνεί να βοηθήσει. Διαθέτει τη δύναμη και τα μέσα για να εντοπίσει τον δράστη. «Θα τον βρούμε σύντομα,» υπόσχεται στον Στάθη. Έτσι, ο μαφιόζος βάζει τους άνδρες του να ξεκινήσουν το κυνήγι του υπεύθυνου.

Μετά από έρευνες, οι άντρες του Δημοσθένη εντοπίζουν τον Θάνο στον Πειραιά και ενημερώνουν αμέσως το αφεντικό τους. Ο Δημοσθένης ειδοποιεί τον Στάθη και εκείνος πηγαίνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον υπεύθυνο για τον τραυματισμό της κόρης του.

Στη συνάντηση τους, ο Στάθης αντικρίζει τον άντρα που προκάλεσε τόσο πόνο. Ενώ αρχικά σκέφτεται να τον τιμωρήσει άμεσα, τελικά αποφασίζει να παραδώσει τον Θάνο στη δικαιοσύνη. Η εκδίκηση παίρνει νέα διάσταση, με τον Στάθη να επιλέγει τον νόμο αντί για τη βία.

Η ένωση του Στάθη και του Δημοσθένη δημιουργεί ένα επικίνδυνο δίδυμο. Οι επόμενες εξελίξεις θα φέρουν συγκλονιστικές στιγμές στη σειρά Η Γη της Ελιάς, με τους πρωταγωνιστές να οδηγούνται στα άκρα για να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο THRYLOS24, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) thrylos24.gr.


«Όλα τα Spoiler [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] για τα αγαπημένα σας Reality [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] η σειρές [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Κρητικός

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24