Ο παίκτης της Εφές Αναντολού, Νταν Οτούρου, τραυματίστηκε με την ομάδα του να αναμένει αποτελέσματα για τη διαθεσιμότητά του.

Η Αναντολού Εφές υπέστη μια πικρή ήττα στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Οτούρου να μπαίνει στο μπλοκάκι των τραυματιών. Οι λεπτομέρειες καθόρισαν την έκβαση του αγώνα.

Η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στρέφει την προσοχή της στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. Έχοντας ως στόχο να επανέλθει στις νίκες.

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!
Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!

Εφές: Αγώνας δρόμου για Οτούρου

Ωστόσο, οι «μπλε» αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοσή τους. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον Νταν Οτούρου. Ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι και περιορίστηκε σε μόλις 6 λεπτά συμμετοχής.

Ο 25χρονος σέντερ, ύψους 2,08μ., έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική αρχή στη σεζόν, με μέσους όρους 12,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1 μπλοκ ανά αγώνα. Οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές αναμένουν την ιατρική αξιολόγηση του παίκτη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Μιγιάτοβιτς, παρά τις απώλειες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του: «Παλέψαμε παρά τους τραυματισμούς που μας έτυχαν στον δρόμο. Ο Οτούρου τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ο Σέιν Λάρκιν γύρισε από τραυματισμό και σχεδόν τραυματίστηκε ξανά. Αλλά συγχαίρω τους παίκτες μου που πάλεψαν τόσο». Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι καθοριστική για τις ελπίδες της Εφές στην τρέχουσα διοργάνωση.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24