Η εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκιση για τέσσερα χρόνια του Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες.

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές νομικές κατηγορίες στη Νότια Κορέα, κατηγορούμενος για τη μαγνητοσκόπηση ερωτικών συνευρέσεων χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Χουάνγκ κινηματογράφησε τις σεξουαλικές επαφές με δύο συντρόφους του σε τέσσερις περιπτώσεις το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2022. Οι εισαγγελείς έχουν προτείνει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η κουνιάδα του Χουάνγκ δημοσίευσε τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Φέροντας στην επιφάνεια τις παράνομες πράξεις του ποδοσφαιριστή. Ο Χουάνγκ εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στη Σεούλ, όπου εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό. Ζητώντας συγγνώμη από τα θύματα και δηλώνοντας πως «λυπάται βαθιά» για την απογοήτευση που προκάλεσε.

Η εισαγγελία τόνισε ότι τα θύματα υπέστησαν μεγάλο ψυχολογικό πόνο και ταπείνωση. Ενώ εκφράστηκαν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Χουάνγκ έχει ειλικρινή μεταμέλεια. Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24