Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χέρβο Κόλιανιν, μίλησε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ, για το Champions League.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ισπανία, υπό τις οδηγίες του Κόλιανιν. Πανέτοιμη για μια κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σαμπαντέλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά τη δραματική νίκη τους επί της Πρίμορατς Κότορ στα πέναλτι (12-12 στην κανονική διάρκεια, 20-19 στα πέναλτι) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, καλούνται να αγωνιστούν για πρώτη φορά εκτός έδρας φέτος.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 19:15 (ώρα Ελλάδας). Και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ Sports 2. Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με στόχο να πετύχει το «δύο στα δύο» και να εδραιωθεί στην κορυφή του ομίλου.

Εθνική πόλο γυναικών: Τέλος η Καμμένου, αυτός θα είναι ο νέος προπονητής
Εθνική πόλο γυναικών: Τέλος η Καμμένου, αυτός θα είναι ο νέος προπονητής

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν ξέρει ότι η αποστολή της στη Σαμπαντέλ δεν θα είναι εύκολη. Αλλά οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ψηλά τον πήχη και στοχεύει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση, με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών του να του δίνουν μεγάλες ελπίδες για διάκριση στο φετινό Champions League.

Ενόψει του αγώνα ο κόουτς του Θρύλου, Χέρβο Κόλιανιν, δήλωσε: 

«Επισκεπτόμαστε μια ομάδα που, εδώ και χρόνια, παίζει καλά στην έδρα της. Σίγουρα, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας, αν θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η άμυνα είναι το κομμάτι που δεν ήταν καλό στο τελευταίο ματς και αν το ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο, θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δύσκολο ματς, αλλά περιμένω ότι θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24