Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει νωρίς το απόγευμα της Κυριακής τον Λεβαδειακό, με την ΠΑΕ να μας βάζει στο κλίμα από τώρα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμα σημαντική αναμέτρηση, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αναμέτρηση που θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τη νίκη και να εξασφαλίσει το τρίποντο. Προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει εντείνει την προετοιμασία της, καθώς πλησιάζει η ημέρα του αγώνα. Με στόχο να ενισχύσει την ατμόσφαιρα και την υποστήριξη των φιλάθλων, ο σύλλογος ανάρτησε φωτογραφία στα social media. Προσελκύοντας έτσι την προσοχή των φιλάθλων και δημιουργώντας προσμονή για την αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη από την υποστήριξη του κόσμου τους, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ειδικά σε τέτοιες κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει ένα πλάνο που στοχεύει στην αποτελεσματικότητα και τη σταθερότητα. Προκειμένου να διασφαλίσουν τη νίκη. Ο Θρύλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να συνεχίσει να χτίζει momentum ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Με τη στήριξη των φιλάθλων, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24