Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, αποδεικνύοντας πως αποτελεί τον Αυτοκράτορα της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει μπροστά του την πρώτη διαβολοβδομάδα! Η πρώτη για τον Θρύλο στη φετινή Euroleague έρχεται, και οι προσδοκίες είναι στα ύψη.

Απόψε, οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να δείξουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν. Καθώς αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Επιβεβαιώνουν το thrylos24.gr οι Σέρβοι: «Ο Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα»
Επιβεβαιώνουν το thrylos24.gr οι Σέρβοι: «Ο Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα»

Η Ζαλγκίρις ανήκει πια στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στις επόμενες προκλήσεις, με την Αρμάνι και την Εφές να ακολουθούν.

Ολυμπιακός – Αρμάνι: Θέλει τη νίκη

Αυτά τα δύο ματς δεν είναι απλά παιχνίδια, αλλά κορυφαίες προκλήσεις που θα δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Η Αρμάνι, ανανεωμένη και επικίνδυνη, θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Ενώ η Εφές είναι παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της. Για τον Ολυμπιακό, αυτές οι αναμετρήσεις είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σπρώξει τα όριά του και να επιδιώξει κάτι παραπάνω.

Ολυμπιακός: Με τον τρομερό ΛΑΟ του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής με δυνατές εμφανίσεις. Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό για το Σούπερ Καπ και με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία ήταν σημαντικά τεστ, τα οποία έδειξαν ότι η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα και ποιότητα. Η διαβολοβδομάδα αυτή προσφέρει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα μέτωπα.

Σήμερα, οι φίλαθλοι θα γεμίσουν το ΣΕΦ, σπρώχνοντας την ομάδα προς τη νίκη. Ο Θρύλος είναι έτοιμος να γράψει την ιστορία του και να δείξει ότι είναι έτοιμος για τα πάντα. Όλοι μαζί, πάμε για τη νίκη!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24