Στη μάχη Ολυμπιακός - Ολίμπια Μιλάνο θα βρίσκονται όλα τα βλέματα απόψε στο ΣΕΦ. Μία αναμέτρηση που αν και νωρίς ακόμα μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα του Must Win.

Μεγάλη μάχη απόψε στο ΣΕΦ: Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Φαληρικό γήπεδο. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός φέτος έχει δυναμώσει τόσο πολύ και αν μη τι άλλο, μόνο μη υπολογίσιμος δεν είναι από τις υπόλοιπες ομάδες. Η Μιλάνο έρχεται στο ΣΕΦ με στόχο να κάνει το παιχνίδι της, αλλά και με μία σημαντική απουσία. Δεν θα αγωνιστεί ο Νίμπο.

Είναι παίκτης που σίγουρα θα έκανε τη διαφορά, αν και με τον Φαλ μέσα, δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολο θα ήταν. Από την άλλη, ο Έτορε Μεσίνα θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μαζί του τον Μπολμάρο. Έναν σημαντικό παίκτη για την ιταλική ομάδα και κομβικό παράλληλα.

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!
Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: Έκπληξη… μέσω Σερβίας;

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες μπορεί από την πλευρά του να χαμογελάει, κυρίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Άλλωστε, το είπε και στη media day σε ερώτηση που δέχθηκε από το thrylos24.gr ότι «ο Φαλ είναι σημαντικός για την ομάδα μας και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε…».

Με άλλα λόγια; Ο Φαλ θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην βασική 5άδα φέτος, κάτι πολύ σημαντικό για τον Έλληνα τεχνικό. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια με υγιή Φαλ πολύ σπάνια η 5άδα δεν έχει εκείνον στο αρχικό σχήμα. Αν και στο μπάσκετ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί, για τον Φαλ όμως δεν ισχύει αυτό. Ο «δεινόσαυρος» του Θρύλου επιστρέφει και στην Ευρωλίγκα για τα καλά.

Αυτή τη φορά με Φαλ, Ράιτ, αλλά και Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες λύσεις στο «5». Αυτό φυσικά ενώ είναι και σε αναμονή η μεγάλη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μετράει μέρες πλέον, και δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν από το επόμενο παιχνίδι τον έχει στην αποστολή. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και σήμερα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό είδαμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας το έκανε και με τον Φαλ, κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Λέτε να έχουμε μία τέτοια έκπληξη και απόψε με αντίπαλο την Μιλάνο;

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24