Μεγάλη μάχη στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός - Ολίμπια Μιλάνο, σε μία αναμέτρηση που θα κλέεψει τα βλέματα για απόψε το βράδυ. Η προϊστορία όμως τι δειχνει;

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει την Ολίμπια Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) συνολικά 16 φορές (Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο προϊστορία), μετρώντας 13 νίκες και μόλις 3 ήττες. Η ομάδα του Πειραιά κυριαρχεί εντός έδρας, αν και η ιταλική ομάδα συχνά αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλές φορές τα παιχνίδια έχουν κριθεί στον πόντο. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η διαφορά πόντων δεν έχει ξεφύγει σημαντικά, αποδεικνύοντας τη δυναμική των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο προϊστορία: Μία… προϊστορία «ερυθρόλευκη»

Η μεγαλύτερη νίκη της Ολίμπια Μιλάνο στο ΣΕΦ σημειώθηκε στις 18/10/2028, όταν επικράτησε με το εντυπωσιακό 75-99. Από την άλλη, η μεγαλύτερη επικράτηση του Ολυμπιακού εντός έδρας ήρθε στις 08/01/2015, όταν οι “ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν με σκορ 81-58. Παρά τις κάποιες δύσκολες στιγμές, ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει την ανωτερότητά του στα περισσότερα από τα μεταξύ τους παιχνίδια στο ΣΕΦ.

Σε ό,τι αφορά το προσεχές παιχνίδι; Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Εξαίρεση αποτελεί ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Το ίδιο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αν και ο τελευταίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα, παραμονή του αγώνα με την Ολίμπια Μιλάνο.

Από την πλευρά της Ολίμπια Μιλάνο, ο Έτορε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον σημαντικό παίκτη Νίμπο, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την ομάδα. Ωστόσο, θα έχει μαζί του τον ταλαντούχο Μπολμάρο, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η απουσία του Νίμπο και η επιστροφή του Μιλουτίνοφ ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Με βάση την ιστορία και τα δεδομένα των τελευταίων αγώνων, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Από την άλλη και η Ολίμπια Μιλάνο έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24