Σε κάθε ματς του Ολυμπιακού, o Πέτρος Κατάμης είναι εκεί. Στην κερκίδα. Με μερικές εξαιρέσεις. Όπως έγινε το τελευταίο τριήμερο!

Διότι ο Πέτρος Κατάμης, ήταν στο Λουτράκι. Για να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing, ως μέλος της “ερυθρόλευκης” Ακαδημίας. Ωστόσο όχι μόνο αυτό. Γιατί συνδύασε την παρουσία του εκεί με μια ακόμα διάκριση. «Ασημένιος» ο τυμπανιστής της καρδιάς μας.

Ασημένιο μετάλλιο για τον τυμπανιστή της καρδιάς μας!

Εξάλλου, ο νεαρός Πέτρος Κατάμης παίρνει πάντα θέση στην κερκίδα. Ειδικότερα στη Θύρα 7. Καθώς έχει το τύμπανο στο πέταλο. Μιας και δίνει ρυθμό στον κόσμο. Όμως το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου ήταν στο Λουτράκι.

Kickboxing: «Ασημένιος» ο τυμπανιστής της Θύρας 7, Πέτρος Κατάμης!
Kickboxing: «Ασημένιος» ο τυμπανιστής της Θύρας 7, Πέτρος Κατάμης!

Διότι ως μέλος της ομάδας Kickboxing της Ακαδημίας του Θρύλου, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο. Επιπλέον, το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Διότι κατάφερε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -57 κιλά Kick Light.

Έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του, στους αγώνες που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο “Γεώργιος Γαλανόπουλος”, με την άνοδο στο βάθρο. Βέβαια, το βράδυ της Τρίτης θα είναι ξανά στην κερκίδα του ΣΕΦ. Για το ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. «Ασημένιος» ο τυμπανιστής της καρδιάς μας.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24