Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν την Τρίτη (15/10) στις προπονήσεις και σε ρυθμούς πρωταθλήματος ενόψει του ματς με τον Λεβαδειακού.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του, αλλά αρκετοί από αυτούς, όπως οι Γουίλιαν, Έσε, Ζέλσον και άλλοι, επέλεξαν να κάνουν έξτρα προπόνηση στο Ρέντη υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Μουρίκη. Αυτή η κίνηση δείχνει τη δέσμευση και τον επαγγελματισμό των παικτών, κάτι που σίγουρα ικανοποιεί τον Βάσκο τεχνικό!

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ξεκινά αύριο, Τρίτη (15/10), και οι διεθνείς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του αναλυτικά για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ενόψει Κυριακής! (pic)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μάλιστα, έχει η πιθανότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Γιουσούφ  Γιαζίτζι, αν και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Τα νέα είναι θετικά για Ζέλσον και Τσικίνιο, που ανακάμπτουν και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας.

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα αρχίσουν να διαμορφώνονται στην προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη. Τότε θα έχουμε και μία πρώτη εικόνα για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» την Κυριακή (20/10, 16:00).

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24