Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί της Αρμάνι Μιλάνο, με τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να μπαίνουν κανονικά.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague, που θα διεξαχθεί αύριο βράδυ, στις 21:15.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με ικανοποίηση την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις. Ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη σε προπόνηση. Παρόλο που η επιστροφή του είναι ευχάριστη εξέλιξη, είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με την Αρμάνι. Ο στόχος της ομάδας είναι να τον επαναφέρει στο 100% για τον επόμενο αγώνα της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στην Εφές την Παρασκευή.

Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!
Ολυμπιακός – Ολίμπια Μιλάνο: ΣΟΚ! Έκπληξη τελευταίας στιγμής!

Αξιοσημείωτη είναι και η επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στην προπόνηση. Καθώς έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Η ομάδα, ωστόσο, θα στερηθεί και πάλι την παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, καθώς και του Κίναν Έβανς. Ο οποίος παραμένει μόνιμα εκτός από τις ομαδικές προπονήσεις.

Η επιστροφή του Έβανς αναμένεται στα τέλη του τρέχοντος έτους. Γεγονός που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Θρύλου. Με την Αρμάνι να είναι μια δυνατή ομάδα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Και να συνεχίσει τις θετικές του εμφανίσεις στην Euroleague.

Ολυμπιακός | «Κλικ» από την προπόνηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24