Η 8η αγωνιστική της Super League θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος «έφυγε» πολύ πρόωρα απ' τη ζωή.

Η Super League ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο ότι η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ενός αξέχαστου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, είχε αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αγωνιστική του ικανότητα και το ήθος του.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι πριν από την έναρξη όλων των αγώνων της 8ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Αυτή η κίνηση είναι ένα δείγμα σεβασμού και τιμής για τον αδικοχαμένο παίκτη. Ο οποίος θα μείνει για πάντα στη μνήμη των φιλάθλων και των συναδέλφων του.

Εννέα παίκτες του Θρύλου προπονήθηκαν παρά το ρεπό!
Εννέα παίκτες του Θρύλου προπονήθηκαν παρά το ρεπό!

Η απόφαση αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της ενότητας και της αλληλεγγύης στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή. Οι φίλαθλοι καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή τη συγκινητική στιγμή. Αποδίδοντας φόρο τιμής σε έναν παίκτη που χάραξε τη δική του ιστορία στο άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24