Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα, επικράτησε με μεγάλη... μπάλα, επί του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα, σε μία εμφάνιση που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Σαν σήμερα, το 2017, ο Ολυμπιακός έζησε μια από τις πιο δραματικές νίκες των τελευταίων ετών, επικρατώντας του Πανιωνίου με 4-3 στη Νέα Σμύρνη. Ο αγώνας αυτός, υπό την καθοδήγηση του Τάκη Λεμονή, σηματοδότησε ένα κρίσιμο σημείο για την ομάδα, η οποία προερχόταν από μια δύσκολη περίοδο με τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Σπιριντόνοβιτς, εκμεταλλευόμενος λάθος του Φιγκέιρας, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα. Στο 19ο λεπτό, ο Σισέ ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Στη συνέχεια, ο Ανσαριφάρντ έκανε το 2-1 στο 37’ και λίγο πριν το ημίχρονο (45’), ο ίδιος παίκτης ανέβασε το σκορ στο 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ωστόσο το φινάλε ήταν εντυπωσιακό. Στο 82’, ο Μασούντ μείωσε σε 3-2 με πέναλτι, και ένα λεπτό αργότερα ο Ντουρμισάι ισοφάρισε σε 3-3. Το θρίλερ κορυφώθηκε στο 86’, όταν ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα. Διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-3.

Αυτή η νίκη αποτέλεσε σημαντικό σημείο καμπής για τον Ολυμπιακό, που έδειξε ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα να ανακάμψει σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (71′ Παπαγεωργίου), Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος (81′ Ντουρμισάι), Σιώπης, Μασούρας (60′ Λάμπρου), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (63′ Ταχτσίδης), Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά, Ανσαριφάρντ (75′ Τζούρτζεβιτς).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24