Πολλοί παίκτες απουσίαζαν, εξαιτίας των διεθνών που έχει ο Ολυμπιακός και για αυτόν τον λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε τετραήμερο ρεπό.

Το σχεδόν τετραήμερο ρεπό των παικτών, το οποίο ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ήταν απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς πολλοί παίκτες απουσίαζαν, εξαιτίας των διεθνών που έχει ο Ολυμπιακός.

Η επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη σηματοδοτεί την τελική φάση της προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, την Κυριακή 20 του μήνα, όταν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (16:00). Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Τσικίνιο, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;
Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;

Ο Τσικίνιο εμφανίζεται βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενες ημέρες, ανεβάζοντας ρυθμό στις ατομικές του προπονήσεις. Αν δεν υπάρξουν νέες επιπλοκές, θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα την Τρίτη. Παρόμοια είναι και η κατάσταση του Ζέλσον Μαρτίνς. Αντίθετα, ο Γουίλιαν εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και προπονείται σε χαμηλότερους ρυθμούς, με την επιστροφή του να καθυστερεί, ίσως μέχρι το ευρωπαϊκό ματς με τη Μάλμε.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24