Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 17:15, σε έναν αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 17:15, σε έναν αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύουν να συνεχίσουν δυναμικά τη φετινή τους πορεία, ενώ ο Άρης επιδιώκει να κάνει μια ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στον Θρύλο.

Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός, μετά τις σημαντικές νίκες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ του, βασιζόμενος στην ισχυρή του άμυνα και τη γρήγορη επιθετική ανάπτυξη. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης, με τον προπονητή του και ενισχυμένο ρόστερ, αναζητά την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους του πρωταθλήματος.

Ζει στον δικό του κόσμο ο Γιαννακόπουλος: Βλέπει… άλλα μεγέθη μεταξύ «αιωνίων» και μιλά για τερματισμό αντιπαλότητας!
Ζει στον δικό του κόσμο ο Γιαννακόπουλος: Βλέπει… άλλα μεγέθη μεταξύ «αιωνίων» και μιλά για τερματισμό αντιπαλότητας!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε απευθείας μετάδοση. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιβάλει τον ρυθμό του από το ξεκίνημα και τον Άρη να ψάχνει τρόπους να σταθεί ανταγωνιστικός απέναντι στον πολυδύναμο αντίπαλό του.

Μην χάσετε τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στις 17:15 από την ΕΡΤ 3, για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της δεύτερης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24