Στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στον Ατρόμητο, ο Γιουσούφ Γιαζίτζι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στον Ατρόμητο, ο Γιουσούφ Γιαζίτζι πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει. Παρά το ότι ήταν σε φιλικό αγώνα, η συμμετοχή του δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο, καθώς η απόδοσή του στις προπονήσεις στον Ρέντη έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιαζίτζι πλησιάζει το επίπεδο που χρειάζεται για να χρησιμοποιηθεί από τον Μεντιλίμπαρ και η εικόνα του στις προπονήσεις έχει δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις. Θεωρούν ότι είναι ο παίκτης που λείπει από την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και ότι διαθέτει σοβαρότητα και εργατικότητα.

Παρόλο που ο Τούρκος μέσος είναι σχεδόν έτοιμος να χρησιμοποιηθεί, εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και να κατανοήσει πλήρως τη φιλοσοφία του προπονητή. Έχει δείξει σημάδια προόδου, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στην απαίτηση του Μεντιλίμπαρ για επιθετική πίεση ψηλά και κλεψίματα που θα δίνουν κατοχή. Συνολικά, ο Γιαζίτζι βελτιώνεται συνεχώς, αλλά απαιτεί ακόμα δουλειά για να ταιριάξει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή.

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;
Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24