Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της ΜΚ Ντονς η οποία τίμησε τη μνήμη του στο σημερινό ματς της.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της ΜΚ Ντονς. Ως γέννημα των ακαδημιών της ομάδας από το Μίλτον Κέινς, έπαιξε σε 125 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις προτού μεταγραφεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η ΜΚ Ντονς τίμησε τη μνήμη του Μπάλντοκ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πορτ Βέιλ, στο πλαίσιο της League Two. Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου προβλήθηκε μια φωτογραφία του πρώην παίκτη της ομάδας. Οι στιγμές ήταν γεμάτες συναίσθημα, με τους οπαδούς της ΜΚ Ντονς να φωνάζουν «Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι ένας από εμάς» καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;
Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;

Επιπλέον, έξω από την μπουτίκ του γηπέδου, στον χώρο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, οι φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής, αφήνοντας λουλούδια και φανέλες με το όνομά του.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24