Ισόπαλο τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την Κ15 του Ολυμπιακού, η οποία έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ισόπαλο τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την Κ15 του Ολυμπιακού, η οποία έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσατσαράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 35’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ με τον Μούχαλη να κάνει το 0-2 με όμορφο τελείωμα.

Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;
Αντώνης Παπακανέλλος: Ποια η άποψη του Μεντιλίμπαρ μετά το φιλικό;

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ μετά από κόρνερ του Σαμαλέκου η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να απειλεί και στο 61’ ο Ζώης νίκησε τον Βρεττάκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Παναιτωλικός: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Φρούντζος, Μήτσης, Τσατσαράγκος, Σαλαγιάννης, Σαμαλέκος, Κατσιώνης, Κατοπόδης, Παστρωμάς, αγωνίστηκαν και οι Ασπρογιάννης, Ζαρκάδας, Κονδύλης, Ζώης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Βρεττάκος, Κώτσης, Τσιαβός, Ζορμπάς, Δημόπουλος, Αγγελόπουλος, Μαρκολέφας, Λάμπρου, Μούχαλης, Κοτρομαγιάς, Αγιοβλασίτης, ενώ έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Σπυράκος, Τζεβελέκος.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24