Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, την Κυριακή (13/10) το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός και ο Θάνος Νίκλας παραχώρησε δηλώσεις.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, την Κυριακή (13/10) το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός (μπάσκετ Γυναικών), μετά την πρεμιέρα στην Euroleague και το ματς με την Μπρνο στην Τσεχία. Δηλώσεις από τη πλευρά του Θρύλου παραχώρησε ο Θάνος Νίκλας.

Στις 14:15 (ΕΡΤ 3), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν 2024-25, για τη 2η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «διπλό» και το «δύο στα δύο».

Θυμάστε την Άινα Αγιούσο: ΓΛΕΝΤΗΣΕ τον ΠΕΛΑΤΗ στην 47άρα που έφαγαν!
Θυμάστε την Άινα Αγιούσο: ΓΛΕΝΤΗΣΕ τον ΠΕΛΑΤΗ στην 47άρα που έφαγαν!

Υπενθυμίζεται, ότι στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα κορίτσια του Θρύλου νίκησαν με 84-71 τον Αθηναϊκό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Αύριο, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο ντέρμπι πάρα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, είτε νωρίς είτε αργά, αυτή η στιγμή θα ερχόταν. Νομίζω, ότι παρά το δυνατό μας ξεκίνημα λόγω του προγράμματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ανταποκρινόμαστε όπως πρέπει. Ετσι και αύριο, πρέπει να δώσουμε το 100%, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση στην άμυνα, γιατί είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Και στην επίθεση να στοχεύσουμε στα μις ματς και να κάνουμε την ομαδική δουλειά που συνήθως κάνουμε. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν χρειάζεται εγωισμούς, χρειάζεται καθαρό μυαλό. Από ‘κει και πέρα, θεωρώ, ότι η ομάδα πνευματικά είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24