Το Ελλάδα - Ιρλανδία ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα των αθλητικών, ενώ όπως όλα δείχνουν το «Γ. Καραϊσκάκης» θα γεμίσει.

Η αναμέτρηση που δίνει η Ελλάδα με αντίπαλο την Ιρλανδία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. Αλλά φυσικά και ενθουσιασμό στους Έλληνες φιλάθλους. Μετά το «έπος» του Γουέμπλεϊ και τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας επί της Αγγλίας, οι υποστηρικτές της ομάδας σπεύδουν να δώσουν το παρών. Θέλοντας να αποθεώσουν τους διεθνείς και να συμβάλλουν στην προσπάθεια για ένα ακόμα τρίποντο στον όμιλο.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει εκτοξευθεί, με 25.000 εισιτήρια να έχουν ήδη διατεθεί και μόλις 5.000 να απομένουν. Η δυναμική αυτή δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί sold-out. Κάτι που θα φέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Οι οποίοι θα έχουν την υποστήριξη ενός γεμάτου γηπέδου.

Μάνταλος: «Κοιτούσα δεξιά-αριστερά και νόμιζα θα δω τον Μπάλντοκ να πανηγυρίζει μαζί μας»
Μάνταλος: «Κοιτούσα δεξιά-αριστερά και νόμιζα θα δω τον Μπάλντοκ να πανηγυρίζει μαζί μας»

Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Καθώς επιδιώκει να συνεχίσει την πορεία της με το απόλυτο 4/4 στον όμιλο του Nations League.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ηλεκτρισμένη, με τους φιλάθλους να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, γεμάτο φωνές και ενθουσιασμό. Η επιτυχία σε αυτό το ματς θα μπορούσε να είναι καθοριστική για την πρόκριση στην επόμενη φάση, και οι Έλληνες φίλαθλοι δείχνουν έτοιμοι να στηρίξουν την ομάδα τους στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Δείτε την ανάρτηση ενόψει του Ελλάδα – Ιρλανδία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24