Έναν... άπειρο διαιτητή έβαλαν στην αναμέτρηση Ελλάδα - Ιρλανδία, ο οποίος σφυρίζει για πρώτη φορά για Εθνικές ομάδες σε επίπεδο Ανδρών.

Ο Ολλανδός διαιτητής Τζόι Κόι θα διευθύνει την αυριανή (13/10, 21:45) αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League. Ο 32χρονος Κόι, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία διαιτητών της UEFA και θα σφυρίξει για πρώτη φορά αγώνα εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ανδρών. Αυτή η αναμέτρηση θα αποτελέσει σημαντική πρόκληση για τον νεαρό διαιτητή, ο οποίος έχει εμπειρία από αγώνες συλλόγων, αλλά λιγότερη σε διεθνές επίπεδο.

Βοηθοί του Κόι θα είναι οι συμπατριώτες του Γιουστ φαν Ζούλιεν και Πάτρικ Ίνια, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάνικ Φαν Ντερ Λάαν. Στο VAR θα βρίσκεται ο Κλέι Ρούπερτι, που είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, καθώς έχει διευθύνει αρκετές φορές αγώνες στη χώρα μας, με βοηθό τον Γέροεν Μάνσοτ.

Μάνταλος: «Κοιτούσα δεξιά-αριστερά και νόμιζα θα δω τον Μπάλντοκ να πανηγυρίζει μαζί μας»
Μάνταλος: «Κοιτούσα δεξιά-αριστερά και νόμιζα θα δω τον Μπάλντοκ να πανηγυρίζει μαζί μας»

Η αναμέτρηση κρίνεται κρίσιμη για την Εθνική Ελλάδας, η οποία θέλει τη νίκη για να ενισχύσει τις ελπίδες της στο Nations League, και η παρουσία ενός νεαρού διαιτητή σε τόσο σημαντικό παιχνίδι σίγουρα προσθέτει ενδιαφέρον στην εξέλιξή του.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24