Ο Σάσα Βεζένκοφ, κατά την αναμέτρηση επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, κατάφερε να βγει ο πολυτιμότερος παίκτης, κάνοντας τα εξής.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στη Euroleague και επανέρχεται άμεσα σε… MVP mode! Ο Βούλγαρος φόργουορντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022-23, κατέκτησε το πρώτο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αγωνιστικής μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού με 74-68 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Στο πλαίσιο πάντα της 2ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Η «12άδα» του Θρύλου με… εκπλήξεις!
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Η «12άδα» του Θρύλου με… εκπλήξεις!

Ο κορυφαίος Βεζένκοφ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Παρότι ο Βεζένκοφ πήρε μόλις πέντε προσπάθειες εντός πεδιάς, κατάφερε να συγκεντρώσει 17 πόντους με 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 11/13 βολές. Επιπλέον, ήταν καθοριστικός και στα ριμπάουντ, μαζεύοντας συνολικά 11. Ενώ πρόσθεσε 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στη στατιστική του, σε 24:38 λεπτά συμμετοχής. Με αυτήν την απόδοση, απέδειξε ότι παραμένει ηγετική φυσιογνωμία για τον Ολυμπιακό. Καθώς κι ότι γύρισε στην Ευρώπη για να πρωταγωνιστήσει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Βεζένκοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, μαζί με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν.

Ο Σακό είχε επίσης εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του επί της Βίρτους Μπολόνια με 87-85. Πετυχαίνοντας 19 πόντους (9/11 δίποντα, 1/2 βολές), μαζεύοντας 11 ριμπάουντ και σημειώνοντας 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ. Οι δύο παίκτες μοιράστηκαν δικαίως τον τίτλο του MVP της 2ης αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά τους και τη συμβολή τους στις επιτυχίες των ομάδων τους.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24