Ο Ολυμπιακός, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, στρέφεται στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Σήμερα ο Ολυμπιακός με την ομάδα πόλο Γυναικών ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α1, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της σεζόν, στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Με τον αγώνα να ξεκινάει αρκετά νωρίς, στις 13:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA Play μέσω του megatv.com και in.gr. Δίνοντας στους φιλάθλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Live Streaming: Oλυμπιακός – Eθνικός (Super Cup πόλο Γυναικών)
Live Streaming: Oλυμπιακός – Eθνικός (Super Cup πόλο Γυναικών)

Η ομάδα των «ερυθρόλευκων» έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2024-25. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το Super Cup, επικρατώντας με 13-8 επί του Εθνικού στον τελικό που διεξήχθη στο Παπαστράτειο. Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο ιδανικά τη νέα σεζόν. Με αυτόν τον τίτλο στις αποσκευές τους, θέλουν να κάνουν μια νικηφόρα αρχή και στο πρωτάθλημα. Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την κυριαρχία τους στο ελληνικό πόλο.

Απέναντι τους, η ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες να επιδείξουν το γνωστό τους αγωνιστικό πνεύμα και αποφασιστικότητα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Α1. Με την υποστήριξη του κόσμου τους στο κολυμβητήριο του Πειραιά, η ομάδα του Ολυμπιακού στοχεύει να ξεκινήσει δυνατά. Αλλά και να βάλει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε την αναμέτρηση που έκανε ο Ολυμπιακός για σήμερα:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24