Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, με την ΚΑΕ να δίνει οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει του ματς.

Η ΚΑΕ Oλυμπιακός ενημερώνει ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας απόψε στο ΣΕΦ. Αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής Euroleague.

Ολυμπιακός | Δείτε την ανακοίνωση:

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑΣΕ! Η ομάδα μας θα δώσει απόψε (11/10, 21.15) τον πρώτο της επίσημο εντός έδρας αγώνα για τη σεζόν 2024-25 κόντρα στην Ζαλγκίρις και είναι ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να κάνουμε και ΦΕΤΟΣ όλα τα ματς γιορτή!

Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Φαλ για μάχη ενόψει Αρμάνι – Νέα απουσία για τον Θρύλο
Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Φαλ για μάχη ενόψει Αρμάνι – Νέα απουσία για τον Θρύλο

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να ακολουθήσουμε πιστα τις παρακάτω οδηγίες:

* Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19:15). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.

* Σας ενημερώνουμε πως τόσο εντός, όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

* Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν ονομαστικά εισιτήρια και στους διαπιστευμένους. Άπαντες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση το εισιτήριό τους ή την διαπίστευσή τους, καθώς και την ταυτότητά τους.

Ολυμπιακός | ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η είσοδός των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής του Gov.gr Wallet.

Bάσει του νέου Νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, για αυτό παρακαλείσθε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτήριου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι ίδια.

Ολυμπιακός | PARKING

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 υπάρχουν αλλαγές στη διαμόρφωση των Parking που αφορούν τους κατόχους διαρκείας, καθώς και στον τρόπο εισόδου σε αυτά.

Oι κάρτες είναι πλέον σε ηλεκτρονική μορφή και έχουν QR Code, ώστε να διαβάζονται στις εισόδους των parking από τους συνεργάτες μας. Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, συνιστούμε να περάσετε την κάρτα parking στο κινητό σας τηλέφωνο.

– Οι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία των VIP (τμήματα VIP, Courtseats, Baseline, Bench seats) θα έχουν είσοδο στο parking Valet.

– Oι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία Executive A (τμήματα 106, 107, 108, 109, 110), που εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα VIP, θα έχουν είσοδο parking A, που από φέτος είναι το parking της Μαρίνας Φαλήρου.

– Οι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία Executive B (τμήματα 206, 210) θα έχουν είσοδο στο νέο parking D.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24