ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ σε LIVE STREAMING, με στόχο την επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, μέσα σε ένα κατάμεστο από Γαύρους, ΣΕΦ!

Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, μπροστά στο κοινό τους, και αναμένονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δείτε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ σε LIVE STREAMING.

▶️ΣΟΚ προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Η «12άδα» του Θρύλου με… εκπλήξεις!
Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Η «12άδα» του Θρύλου με… εκπλήξεις!

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Live Streaming: Να αλλάξει την εικόνα…

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τη φετινή Ευρωλίγκα, χάνοντας στην πρεμιέρα από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 82-71. Παρόλο που η ήττα ήταν απογοητευτική, κυρίως λόγω της διαφοράς που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει το ταλέντο και την εμπειρία για να ανακάμψει. Διψήφιοι για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα ήταν οι Ράιτ, ΜακΚίσικ και Βεζένκοφ. Οι οποίοι θα χρειαστεί να επαναλάβουν την καλή τους απόδοση και κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Από την άλλη πλευρά, η Ζαλγκίρις αποδεικνύει ότι είναι μια σκληρή ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμάται. Στην πρεμιέρα, επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 74-67, με τον Μπραζντέικις να ξεχωρίζει. Με τον Φρανσίσκο να συνεισφέρει καθοριστικά στα κρίσιμα σημεία. Η ομάδα από τη Λιθουανία έδειξε ότι μπορεί να είναι απειλητική, ειδικά στην έδρα της, και σίγουρα θα θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και εκτός έδρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ολυμπιακός: Θα πρέπει να παλέψει, δίπλα του κι ο κόσμος!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι η αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις δεν είναι εύκολη. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό, καθώς ακόμα και αν είναι νωρίς να μιλήσουμε για πλεονέκτημα έδρας στα play-offs, η νίκη μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την ψυχολογία της ομάδας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να παρουσιάσουν μια συγκεντρωμένη εμφάνιση από το πρώτο λεπτό, αποφεύγοντας τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα στην Τουρκία.

▶️ΣΟΚ προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι η υποστήριξη του κόσμου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί για τη θερμή στήριξή τους. Και η παρουσία τους στο ΣΕΦ μπορεί να προσφέρει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα. Ο Θρύλος χρειάζεται τη βοήθεια των φιλάθλων του για να καταφέρει να πάρει τη νίκη που επιθυμεί.

Συνοψίζοντας, η αναμέτρηση Ολυμπιακού και Ζαλγκίρις υπόσχεται να είναι μια σφιχτή και συναρπαστική μάχη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται την νίκη για να ξεκινήσουν δυναμικά την πορεία τους στην Ευρωλίγκα. Ενώ οι Λιθουανοί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι η νίκη τους στην πρεμιέρα δεν ήταν τυχαία. Όλα δείχνουν ότι το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο από πάθος και ένταση. Και η καλή απόδοση των παικτών θα κρίνει την έκβαση του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι ΕΔΩ…

Δείτε ΕΔΩ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις | 21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24