Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το ντέρμπι ανάμεσα στο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 14:15.

Για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση ορίστηκαν οι διαιτητές Τσολάκος και Θεονάς. Οι οποίοι θα έχουν τη δύσκολη αποστολή να διαχειριστούν τις εντάσεις και την πίεση που συνοδεύουν τέτοιες αναμετρήσεις. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Καλογριάς, προσθέτοντας ακόμη μια έμπειρη φωνή στη διαιτητική τριάδα.

Θυμάστε την Άινα Αγιούσο: ΓΛΕΝΤΗΣΕ τον ΠΕΛΑΤΗ στην 47άρα που έφαγαν!
Θυμάστε την Άινα Αγιούσο: ΓΛΕΝΤΗΣΕ τον ΠΕΛΑΤΗ στην 47άρα που έφαγαν!

Το ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Καθώς οι δύο ομάδες είναι παραδοσιακοί αντίπαλοι και έχουν μια πλούσια ιστορία στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Οι φίλαθλοι αναμένουν μια σφιχτή και ανταγωνιστική αναμέτρηση. Με τις δύο πλευρές να θέλουν τη νίκη για να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την πίεση και να λάβουν αποφάσεις που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα.

Ολυμπιακός | Θέλει το «2×2»

Ο Ολυμπιακός στο τμήμα μπάσκετ γυναικών στοχεύει σε μία ακόμα νίκη, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Αθηναϊκού στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Θρύλου δείχνει σταθερά ανοδική πορεία, με στόχο να συνεχίσει τις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Η νίκη απέναντι στον Αθηναϊκό, που ήρθε με πειστική εμφάνιση, έδωσε ώθηση στην ομάδα να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Οι «ερυθρόλευκες» παρουσίασαν καλή αμυντική λειτουργία και επιθετική αποτελεσματικότητα, με τις βασικές παίκτριες να ξεχωρίζουν, ενώ η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό ρυθμό από νωρίς στη σεζόν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24