Ο Βαγγέλης Παυλίδης αφιέρωσε φυσικά τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ και σχολίασε ότι δεν ένοιαζε κανέναν το ματς, παρά να παίξουν για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα που έδωσε η Εθνική μας με την Αγγλία. Καθώς κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, χαρίζοντας στη «γαλανόλευκη» μια νίκη που τη φέρνει στην κορυφή του ομίλου της. Αυτή η επιτυχία αποτελεί ορόσημο για την ελληνική ομάδα, καθώς καταδεικνύει τη σταθερή ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Ο Έλληνας επιθετικός, που σημείωσε και τα δύο γκολ της μεγάλης επιτυχίας, αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη του, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής
Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Δείτε τα όσα είπε ο Παυλίδης:

«Όλων των παιδιών η σκέψη ήταν στον Γιώργο. Παίξαμε γι αυτόν. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μας ένοιαζε το σκορ, μόνο πως παίζαμε για εκείνον. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του. Ο Γιώργος πάντα έδινε την ψυχή του για εμάς. Ανατρίχιασα στο ενός λεπτού σιγής. Τα λόγια είναι περιττά.

Θα ήταν ένας ωραίος αγώνας, αλλά λόγω της περίστασης δεν μπορείς να τον ευχαριστηθείς. Αυτός ο αγώνας θα μείνει στην ιστορία γιαα τον Γιώργο. Ήταν 50% Έλληνας και 50% Άγγλος, όμως εκείνος ένιωθε 100% Έλληνας. Ελπίζω να μας έβλεπε από εκεί ψηλά».

Για τον βουβό πανηγυρισμό: «Όλη η μέρα ήταν βουβή, ακόμη και τώρα. Νικήσαμε και δεν το χαιρόμαστε πραγματικά. Μία εικόνα 1000 λέξεις, δεν υπάρχουν λόγια και δεν έχω κάτι να πω».

Για το αν κοιμήθηκαν με τα τραγικά νέα: «Όσο μπορέσαμε, για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα για τον Τζορτζ».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24