Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού και την κατάκτηση του Super Cup στο πόλο Γυναικών.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τίτλο την ιστορική σεζόν των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, επικρατώντας του Εθνικού με 13-8 στον τελικό του Super Cup. Ο προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης ήταν χαρούμενος και δήλωσε ακόμα πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Μπήκαμε πολύ νευρικά στο ματς, δεν είχαμε δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα είναι βαριά, ξέρω πολύ καλά πόσο έχουμε δουλέψει. Εμείς και αυτή τη βδομάδα, είμαστε σε φουλ πρόγραμμα προετοιμασίας. Μπήκαμε νομίζω και λίγο υπερόπτες. Από ‘κει και πέρα, μπήκαμε στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Ο Εθνικός δεν είχε τίποτα να χάσει.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Έγραψε… ιστορία στο δεύτερο σετ!
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Έγραψε… ιστορία στο δεύτερο σετ!

Εμείς πάντα παίζουμε με το ‘πρέπει’, με το ‘πρέπει’ βαραίνουν τα χέρια. Εγώ θα δίνω πίστωση χρόνου σε αυτά τα κορίτσια. Σήμερα κρινόταν ένας τίτλος, δεν ήταν απλό. Ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ μας και θα δούμε ωραία πράγματα. Η χρονιά ξεκίνησε και είναι πολύ απαιτητική».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24