Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο φιλικό επί του Ατρομήτου, με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι να συστήνεται με... γκολ, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Γιαζίτσι, ο οποίος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή του. Δείχνοντας από νωρίς τις ικανότητές του και τη διάθεσή του να προσφέρει στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!
Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Δεδομένων των πολλών απουσιών λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Ο αγώνας αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τον Βάσκο προπονητή να αξιολογήσει την ετοιμότητα των παικτών του. Ενόψει μάλιστα της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόπουλος (46′ Μπότης), Κοστίνια (65′ Ορτέγκα), Ανδρούτσος (65′ Ροντινέι), Τανούλης, Μπιανκόν, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λόλης, Παπακανέλλος, Βέλντε, Γιαζίτσι (65′ Έσε).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24