H ΕΠΟ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA και από τις επαφές προέκυψε πως δεν υπάρχει θέμα αναβολής του αγώνα στο Γουέμπλεϊ.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου με την UEFA να μη… συγκινείται. Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του. Γεγονός που έχει αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Η απώλειά του, τόσο ξαφνική όσο και τραγική, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του.

Στην Εθνική ομάδα, οι παίκτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Καθώς καλούνται να αγωνιστούν απόψε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση. Το κλίμα είναι βαρύ, και η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί σημαντικά από αυτή την απώλεια. Η ΕΠΟ, κατανοώντας την κατάσταση, επιχείρησε να αναβάλει το παιχνίδι. Επικοινωνώντας συνεχώς με την UEFA για να εξασφαλίσει την αναβολή του αγώνα.

Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!
Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!

Δυστυχώς, οι προσπάθειες της ελληνικής ομοσπονδίας βρήκαν κλειστές τις πόρτες της (UEFA) ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Η οποία κράτησε αρνητική στάση. Έτσι, δεν υπήρξε κανένα περιθώριο για να αναβληθεί ο αγώνας. Και οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να αγωνιστούν σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι πλέον περισσότερο από μια απλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Είναι μια πρόκληση για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να τιμήσουν τη μνήμη του Μπάλντοκ και να δείξουν ότι, παρά τις δυσκολίες, η ομάδα μπορεί να παραμείνει ενωμένη και να προσφέρει ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο. Η μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ θα είναι σίγουρα παρούσα στον αγώνα και στην καρδιά όλων των φιλάθλων.

UEFA | Η ανάρτηση της Εθνικής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24