Τι είναι αυτό που φοράει στο αυτί του όταν αγωνίζεται ο Λούκα Βιλντόζα και δεν μπορεί να το αποχωριστεί για όσο τον βλέπουμε στο παρκέ;

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει το Λαύριο με 73-91, με έναν θετικότατο Βιλντόζα. Αν και η νίκη ήρθε με αρκετή δυσκολία. Για τρία δεκάλεπτα, οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί και προκάλεσαν προβλήματα στους Πειραιώτες. Ένας από τους βασικούς παράγοντες που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες ήταν ο Λούκα Βιλντόζα. Ο οποίος έδειξε εξαιρετική απόδοση με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αλλά κυρίως με την σκληρή του άμυνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αργεντινός γκαρντ αγωνίστηκε φορώντας ένα μαύρο σκουλαρίκι στο αριστερό του αυτί. Αυτό το σκουλαρίκι, που τοποθετείται στο εσωτερικό του αυτιού, έχει θεραπευτική ιδιότητα και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ημικρανίας.

Ολυμπιακός: Ο Βιλντόζα αρπάζει την ευκαιρία του Coach «B»!
Ολυμπιακός: Ο Βιλντόζα αρπάζει την ευκαιρία του Coach «B»!

Ο Βιλντόζα, που υποφέρει από ημικρανίες και πονοκεφάλους τα τελευταία δύο χρόνια, έχει επιλέξει αυτή τη μέθοδο για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του.

Η εμφάνιση του Βιλντόζα, τόσο σε επιθετικό όσο και σε αμυντικό επίπεδο, αποδείχθηκε καθοριστική για την επικράτηση του Ολυμπιακού, δείχνοντας την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή του παρά τις προσωπικές του προκλήσεις.

Βιλντόζα | Δείτε φωτογραφίες του Θρύλου: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24