Ο Σάσα Βεζένκοφ, φόργουορντ του Ολυμπιακού, μετά τη μαγική του εμφάνιση στο Λαύριο, αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής της Basket League. Χάρη στην εξαιρετική του απόδοση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, ήταν καθοριστικός στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 93-75 στην εκτός έδρας πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ είχε μια εντυπωσιακή βραδιά, ευστοχώντας σε 8 από 9 δίποντα και 9 από 11 βολές. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την επιθετική του δεινότητα και την ικανότητά του να διαμορφώνει το σκορ. Επιπλέον, εκτός από την επιθετική του συμβολή, έδειξε και τις αμυντικές του ικανότητες με 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ενισχύοντας την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.

Το Λαύριο – Ολυμπιακός με… αριθμούς
Το Λαύριο – Ολυμπιακός με… αριθμούς

Η απόδοση του Βεζένκοφ δεν πέρασε απαρατήρητη, και οι φίλοι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν τη σημασία του για την πορεία της ομάδας στη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάσα Βεζένκοφ έδειξε ότι είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην ομάδα και συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη τους στην πρεμιέρα.

Δείτε τα όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ ενόψει Ζαλγκίρις: 

«Ο κόουτς Τρινκέρι έχει δείξει τη δουλειά του, πώς προετοιμάζει τις ομάδες του. Έχουν παίκτες με εμπειρία, παίκτες που έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα, παίκτες ανερχόμενους. Είδαμε τι έγινε με την Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, ούτε στο πρωτάθλημα, δεν μπορείς να σκέφτεσαι έτσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24