Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπήρξε μια οργανωμένη προσπάθεια από τις «συμμαχικές» ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή και ξεκάθαρη δήλωση: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ οτιδήποτε «χτυπάει» την λεγόμενη «εξυγίανση». Εμείς, οι φίλοι του Ολυμπιακού, όχι ο ίδιος ο σύλλογος. Εμείς, οι ΓΑΥΡΟΙ, υποστηρίζουμε οτιδήποτε οι «εξυγιαντές» επιτίθενται και προσπαθούν να καταστρέψουν, όπως έκαναν και κάνουν ασταμάτητα με την ομάδα μας. Βασικά, όμως, υπερασπιζόμαστε απόλυτα και χωρίς καμία διαπραγμάτευση την ισονομία. Θέλουμε να βλέπουμε λάθη για όλες τις ομάδες, όχι ΜΟΝΟ κατά του Ολυμπιακού. Θέλουμε να ακουστούν φωνές από παντού. Υποστηρίζουμε πάνω από όλα και πέρα από όλα, ΜΟΝΟ την ομάδα μας. Κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από αυτήν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπήρξε μια οργανωμένη προσπάθεια από τις «συμμαχικές» ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, να μας πείσουν ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία και ότι ο Ολυμπιακός… ευνοήθηκε στο ντέρμπι. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Ας ξεκινήσουμε με τους μόνιμα χωρίς τίτλους «πράσινους», που γελούν μέχρι και τα τσιμέντα με το πέναλτι που μόνο αυτοί είδαν. Καλό θα ήταν να πουν κι ένα ευχαριστώ στον διαιτητή Ζίμπερτ που στο θέμα των καρτών φέρθηκε σαν να παίζει εντός έδρας. Ο Τσέριν δεν είδε καν κίτρινη για την «καρατιά» στον Ροντινέι, ενώ ο Μπακασέτας ακόμα… μαλώνει τον βοηθό. Ο Μλαντένοβιτς μπορούσε εύκολα να πάρει δεύτερη κίτρινη σε δύο περιπτώσεις, αλλά κατά τα άλλα μιλάνε για «μαχητική ψυχή» και αδικία.

Αντώνης Παπακανέλλος: Σύντομα… έρχεται η ώρα για το ντεμπούτο!
Αντώνης Παπακανέλλος: Σύντομα… έρχεται η ώρα για το ντεμπούτο!

Περνώντας στην ΑΕΚ, το άλλο «παραπονεμένο» μέλος της συμμαχίας, η οποία έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έριξε το φταίξιμο στη διαιτησία. Ο κόσμος γελάει. Στην ΑΕΚ φαίνεται πως δεν αντέχουν το «50-50» στις αποφάσεις των διαιτητών! Έχουν συνηθίσει αλλιώς. Οι σύμμαχοι νοσταλγούν τις παλιές… «δόξες» τους και φωνάζουν για αδικία, προσπαθώντας να κρύψουν τα προβλήματά τους κάτω από το χαλί.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24