Με τέρμα του Κορεάτη πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, η Φέγενορντ κατέβαλε την αντίσταση της Τβέντε στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Με τέρμα του Κορεάτη πρώην μέσου του Ολυμπιακού, η Φέγενορντ κατέβαλε την αντίσταση ενός από τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» με σκορ 2-1.

Η Φέγενορντ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ολλανδικού ντέρμπι απέναντι στην Τβέντε, την οποία κέρδισε 2-1 στο Ρότερνταμ, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Eredivisie. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League έφτασε στο «Ντε Κάιπ» με έξι αγώνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, όμως τελικά ηττήθηκε από την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!
Κροατία – Ελλάδα: Δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό από Κωστούλα και Μπακούλα!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Ουέντα για το 1-0, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 44’ με ένα όμορφο, χαμηλό σουτ με το αριστερό. Η ομάδα που είναι αντίπαλος των Πειραιωτών μείωσε στο τελικό 2-1 στο 79’ με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ από τον Στάιν.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24