Η Καραμπάχ φαίνεται ότι έχει βρει τον ρυθμό της, καθώς το απόγευμα της Κυριακής σημείωσε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Η Καραμπάχ φαίνεται ότι έχει βρει τον ρυθμό της, καθώς το απόγευμα της Κυριακής σημείωσε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League κέρδισε 1-0 στην έδρα της Σαμγκαγίτ, κατακτώντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της και έβδομη συνολικά. Αυτή η επιτυχία την τοποθετεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Τουράν και με παιχνίδι λιγότερο.

Φυσικά, οι αριθμοί αποτυπώνουν μόνο μια μερική εικόνα, καθώς η Καραμπάχ ήταν κυρίαρχη στο γήπεδο της Σαμγκαγίτ. Με ποσοστό κατοχής 69% και 21 τελικές προσπάθειες, το τελικό σκορ 1-0 φαίνεται χαμηλό. Ωστόσο, αυτό αντικατοπτρίζει την «φλυαρία» της αντιπάλου του Θρύλου στο Europa League, καθώς είχε μόλις τέσσερις τελικές που κατευθύνθηκαν προς την εστία.

Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!
Ολυμπιακός: Συστήθηκε με… γκολ ο Γιαζίτσι!

Επιπλέον, ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ δικαιώθηκε για τις αλλαγές του από τον πάγκο, αφού στο 73ο λεπτό πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Ζουμπίρ, Ζουνίνιο και Καφαρκουλίγιεφ. Ο τελευταίος, μόλις ένα λεπτό αργότερα (74′), πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του μια ακόμη νίκη.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24