Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς θα έχει μία πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Γκέργκο Ζαλάνκι.

Είναι γεγονός ότι η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκινά σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης. Τότε, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Παπαστράτειο την Πρίμορατς Κότορ. Παρόλα αυτά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς θα έχουν μία πολύ σημαντική απουσία.

Η σεζόν ξεκινά επίσημα στις 9 Οκτωβρίου για τον Ολυμπιακό με το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο του Champions League. Ο αντίπαλος θα είναι η Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο, η οποία θα φτάσει στην Ελλάδα δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση. Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γκέργκο Ζαλάνκι.

Ολυμπιακός: Εκτός δράσης λόγω ποινής ο Ζαλάνκι!
Ολυμπιακός: Εκτός δράσης λόγω ποινής ο Ζαλάνκι!

Ο Ούγγρος διεθνής θα απουσιάσει τόσο από το παιχνίδι με την Πρίμορατς όσο και από την αναμέτρηση με τη Σαβόνα στην Ιταλία, καθώς έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές από την European Aquatics. Η ποινή επιβλήθηκε λόγω ενός χτυπήματος που είχε δώσει σε αντίπαλο κατά τη διάρκεια του περσινού τελικού του Champions League, όταν ακόμα αγωνιζόταν με την Προ Ρέκο. Έτσι, ο Ζαλάνκι θα πρέπει να περιμένει λίγο για το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24