Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του Αθηναϊκού, αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, έπαιξε μπασκετάρα και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή Α1, καθώς ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Αθηναϊκού με σκορ 84-71 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, που διεξήχθη στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν ότι είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να κυνηγήσουν νέα επιτυχίες.

LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Aθηναϊκός (15:00)
LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Aθηναϊκός (15:00)

Ολυμπιακός: Χέμπε σε εξαιρετική εμφάνιση – Δεν το έβαλε κάτω ο Θρύλος

Η σούπερ Χέμπε ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης, σημειώνοντας 38 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (14/16 δίποντα). Ενώ παράλληλα κατέβασε 4 ριμπάουντ και έκανε 4 κλεψίματα. Η επιθετική της εκτελεστικότητα ήταν καθοριστική για την επιτυχία της ομάδας της, ενώ οι Λάμπερτ (13 πόντοι), Ράτζα και Τόμπιν (12 πόντοι έκαστη) συνέβαλαν επίσης τα μέγιστα στο σκοράρισμα.

Αν και οι «ερυθρόλευκες» δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, βρισκόμενες πίσω στο σκορ με 27-12 στην αρχή του αγώνα. Κατάφεραν να ανέβουν ταχύτητα και να ανατρέψουν την κατάσταση. Με δυνατές άμυνες και επιθετικές συνεργασίες, η ομάδα του Θρύλου ανέβασε την απόδοσή της. Παίρνοντας έτσι τα ηνία του αγώνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η νίκη αυτή ήρθε μετά την πρόσφατη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αθηναϊκού στο Κύπελλο. Όπου οι «ερυθρόλευκες» είχαν κερδίσει με 65-71, δείχνοντας τη σταθερότητα και την ποιότητά τους απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η ομάδα φαίνεται αποφασισμένη να επαναλάβει τις περσινές της επιτυχίες και η χθεσινή της εμφάνιση είναι ένα καλό δείγμα γραφής για το τι μπορεί να περιμένει κανείς από τη φετινή σεζόν. Με αυτό το δυναμικό ξεκίνημα, οι γυναίκες του Ολυμπιακού στέλνουν ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους τους: ότι φέτος είναι έτοιμες να διεκδικήσουν και πάλι τα σκήπτρα στο ελληνικό μπάσκετ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24