Ο Ολυμπιακός, με την ομάδα Νέων πήρε μια σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, με το «χρυσό» γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα Νέων πέτυχε ο Ολυμπιακός, η οποία πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Επικρατώντας μάλιστα με 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5’). Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το «5 στα 5» στη Super League K19 και διατηρούν την πρωτοκαθεδρία στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ο αγώνας…

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρουσίασε ανώτερη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 16ο λεπτό, ο Παπακανέλλος χτύπησε το δοκάρι, δείχνοντας τις προθέσεις του. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 13’, όταν ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε μια αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ. Παρά την πίεση και τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει.

Ολυμπιακός: Έστησε… χουνέρι στον ΠΕΛΑΤΗ, με γκολ στο 95′!
Ολυμπιακός: Έστησε… χουνέρι στον ΠΕΛΑΤΗ, με γκολ στο 95′!

Στο 41’, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πέναλτι, αλλά ο Μπακούλας δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μόλις στο 56’, όμως, η πίεση απέδωσε καρπούς, με τον Μπακούλα να σημειώνει με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Τουφάκης συνδυάστηκε με τον πρωτοεμφανιζόμενο Λαμίν, και από την κάθετη μπαλιά του πρώτου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στον Ολυμπιακό. Αυτή η σπουδαία εμφάνιση και η νίκη στο ντέρμπι προσφέρουν μια ακόμα μεγάλη ώθηση στην ομάδα Νέων, που συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία της στο πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57′ Νταμπίζας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24