Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και περιμένει συγκέντρωση και ένα μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προετοιμάζεται για μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σεζόν. Καθώς απόψε (20:30) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Μετά την εντυπωσιακή του νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Αλλά και να πάρουν το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, γνωρίζει καλά τη σημασία της αποψινής αναμέτρησης. Κι έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παρά τη σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα, ο Μεντιλίμπαρ τόνισε στους παίκτες του πως το αποψινό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό. Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, έχουν πάντα ξεχωριστή δυναμική και ένταση. Για τον Ολυμπιακό, η συγκέντρωση και η πειθαρχία είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια τακτική που ακολούθησε στο ματς με τη Μπράγκα. Αλλά φυσικά, με τις απαραίτητες προσαρμογές για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους του. Παρά το γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης ήταν εξαιρετική, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι τα ντέρμπι συχνά κρίνονται στις λεπτομέρειες και προετοιμάζει τους παίκτες του για μια σκληρή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του:

«Πάμε για νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε τη νίκη», σχολίασε σχετικά προς τους παίκτες του για να αναφέρει επίσης πώς «θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από αυτή με τη Μπράγκα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τη Μπράγκα. Να μην έχουμε στο μυαλό μας σε ότι έγινε την Πέμπτη γιατί αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς».

Αξίζει να σημειωθεί πώς εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έχουν μείνει οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Στην αποστολή για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24