Ο Ολυμπιακός απόψε κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της φετινής Super League, με στόχο μόνο τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Το μεγάλο ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague, αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων.

Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Με τους νέους κόντρα στον ΠΑΟ (pic)
Ολυμπιακός: Με τους νέους κόντρα στον ΠΑΟ (pic)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κατάσταση των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη League Phase του Conference League και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες σε ένα παιχνίδι-τελικό για την ψυχολογία και την πορεία της ομάδας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αντιμετωπίζει λίγα προβλήματα τραυματισμών. Με σημαντικότερη την απουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο οποίος παραμένει εκτός αποστολής. Παρόλα αυτά, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους παίκτες. Και θα επιδιώξει να παρατάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο γήπεδο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ντραγκόφσκι, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπακασέτα, Ουναΐ, Τετέ, και Τζούριτσιτς. Η παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι έντονη, με τον σύλλογο να προσφέρει επιπλέον κίνητρο στους φιλάθλους, ανακοινώνοντας ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο για το ντέρμπι θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν πρόσκληση για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς με την Τσέλσι (24/10).

Με φόρα από την Ευρώπη, θέλει το «διπλό»

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα στο Europa League, θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ. Και να πάρει μια σημαντική νίκη στο ντέρμπι. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει τις απουσίες των Γουίλιαν και Τσικίνιο, λόγω τραυματισμών. Αλλά έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων τους Ελ Κααμπί, Ροντινέι, Ρέτσο και Έσε.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει επίσης τον Πασχαλάκη, τον Κάρμο και τον Βέλντε. Με τον Μεντιλίμπαρ να εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα με τακτική παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποίησε στον αγώνα κόντρα στη Μπράγκα. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνιστεί πίσω από τον Ελ Κααμπί. Με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να αποτελεί πιθανή επιλογή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» προμηνύεται συναρπαστικό, με τον νικητή να κερδίζει όχι μόνο βαθμούς. Αλλά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24