Ο Ολυμπιακός διαθέτει μερικούς εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες, όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειριών που έχουν αποκομίσει.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μερικούς εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες, όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειριών που έχουν αποκομίσει στην καριέρα τους. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, με την εμπειρία που τους χαρακτηρίζει, εγγυώνται ότι η ομάδα θα παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένη και ψύχραιμη, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής.

Ξεκινώντας από την άμυνα και προχωρώντας προς την επίθεση, στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις υπό πίεση, τι σημαίνει να πρέπει να κερδίσεις και τι απαιτεί ένα μεγάλο ντέρμπι. Από τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον Ροντινέι, τον Γιώργο Μασούρα μέχρι τον Ελ Κααμπί, αλλά και άλλους νεότερους που έχουν ήδη εμπειρία από σπουδαίες αναμετρήσεις, όπως ο Ολιβέιρα που έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι με Πόρτο, Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο κατανοούν τη σημασία ενός ντέρμπι, αλλά έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε το ματς με τον Παναθηναϊκό να καταλήξει υπέρ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Οι παίκτες του Θρύλου δεν είναι άπειροι σε συνθήκες πίεσης ή μεγάλων αναμετρήσεων. Έχουν ζήσει τέτοιες στιγμές ξανά και ξέρουν πώς να διαχειριστούν τόσο την ατμόσφαιρα όσο και την ένταση ενός ντέρμπι. Η εμπειρία τους, η γνώση τους και η ψυχραιμία τους σε συνδυασμό με την πίεση του κοινού θα τους τροφοδοτήσουν με την απαραίτητη ενέργεια για να παίξουν με τον τρόπο που χρειάζεται.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24