Ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στη Cosmote, στο πλαίσιο του pre game, για την πρώτη του εμπειρία από το ελληνικό "clasico".

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ισοπαλία στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπόρατς στη Μπάνια Λούκα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανάγκη να δείξει αντίδραση στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10, 20:30). Ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στο Sportshow της Cosmote TV, στο πλαίσιο του pre game, για την πρώτη του εμπειρία από το ελληνικό “clasico” και υπογράμμισε τη σημασία της νοοτροπίας.

«Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, τόσο για τη μάχη του πρωταθλήματος όσο και γιατί είναι ένα clasico, ένα μεγάλο ντέρμπι. 

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Προσωπικά, νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι μέρος ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος. Αυτό το ντέρμπι δεν έχει σημασία μόνο στην Ελλάδα, αλλά είναι γνωστό παγκοσμίως, και η συμμετοχή είναι πολύτιμη. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν σε τέτοιου είδους αγώνες, όπως και ομάδες που έχουν την ίδια φήμη. Το κλειδί σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι η νοοτροπία.

Η θέληση και η δίψα για νίκη είναι σίγουρα σημαντικά, όμως δεν είναι τα μόνα. Η ποιότητα των παικτών και η στρατηγική που ακολουθείται παίζουν επίσης ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι ομαδικότητα και, όπως ανέφερα προηγουμένως, σωστή νοοτροπία», δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24