Το εντυπωσιακό κάρφωμα του σέντερ των Πειραιωτών, Μόουζες Ράιτ πήρε μία θέση στο Top-10 της πρώτης αγωνιστικής για τη Euroleague.

Η 1η αγωνιστική της Euroleague έχει πλέον περάσει στην ιστορία και το πρώτο Top 10 της σεζόν είναι γεγονός. Με διπλή ελληνική εκπροσώπηση να προσφέρει επιπλέον λόγους για γιορτή.

Το βίντεο που συνοδεύει τις κορυφαίες φάσεις της πρεμιέρας περιλαμβάνει εντυπωσιακά καρφώματα, εντυπωσιακές τάπες και εκπληκτικά σουτ από το κέντρο, καταδεικνύοντας τη δυναμική και την αθλητικότητα που χαρακτήρισε την αγωνιστική.

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»
Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»

Στο Νο9, ο Ματίας Λεσορ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φάση που ενθουσίασε τους φιλάθλους. Ενώ στο Νο6 βρέθηκε ο «ερυθρόλευκος»  Μόουζες Ράιτ. Ο οποίος με τις ικανότητές του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην αναμέτρηση. Αυτές οι φάσεις αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν ποιότητα και ταλέντο που μπορούν να λάμψουν στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο, το Νο1 της λίστας ανήκει στον Ταϊρίκ Τζόουνς της Παρτιζάν. Ο οποίος με μια εξαιρετική ενέργεια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Το Top 10 αυτής της αγωνιστικής όχι μόνο καταδεικνύει την ποιότητα του παιχνιδιού. Αλλά και τη σφοδρή ανταγωνιστικότητα που θα χαρακτηρίσει τη φετινή Euroleague. Με τέτοιες φάσεις, η σεζόν φαίνεται ότι θα είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, προσφέροντας αμέτρητους λόγους στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν κάθε αγώνα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24