Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη, με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει ελάχιστες αντικαταστάσεις, ως προς την βασική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντυπωσιακά της Μπράγκα στη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Όμως τώρα η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, το ντέρμπι θα είναι τελείως διαφορετικό και δεν θα επηρεαστεί από τις προηγούμενες εμφανίσεις των δύο ομάδων. «Σε τέτοια ματς δεν έχει καμία σημασία τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Κι εκείνοι, φυσικά, θα θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ολυμπιακός | Τσικίνιο, ο μόνος απών… 

Ο Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Με την εξαίρεση του τραυματία Τσικίνιο, που δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι. Ο Ολιβέιρα και ο Στάμενιτς διεκδικούν τη θέση του Πορτογάλου μέσου, που αντικαταστάθηκε προληπτικά στον αγώνα με τη Μπράγκα. Προλαμβάνοντας την επιδείνωση του τραυματισμού του.

Ο Γουίλιαν αποχώρησε με μικροενοχλήσεις από το ίδιο ματς και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι παραμένει αμφίβολη.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλουν να είναι προσεκτικοί με τον Βραζιλιάνο. Ώστε να επιστρέψει δυνατός μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, καθώς η ομάδα χρειάζεται τη βοήθειά του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24