Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα πως πρόκειται να διαθέσει 500 επιπλέον εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν στο ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόφαση να διαθέσει 500 επιπλέον εισιτήρια διαρκείας στους φιλάθλους της ομάδας. Προκειμένου να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω των επίσημων social media της ομάδας. Ενημερώνοντας έτσι τους υποστηρικτές του Θρύλου για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη.

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να αποκτήσω υγιή σχέση μαζί τους»
Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να αποκτήσω υγιή σχέση μαζί τους»

Ολυμπιακός: Ο λόγος πίσω απ’ την κίνηση αυτή

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην ενθουσιώδη υποστήριξη που έχει δείξει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη των επίσημων αγώνων και την πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα διαρκείας. Το οποίο θα τους εξασφαλίσει θέση στις κερκίδες του ΣΕΦ. Παρακολουθώντας τις προσπάθειες των αθλητών σε ελληνικά και ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία διάθεσης των 500 διαρκείας αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Καθώς οι επιπλέον θέσεις θα είναι σίγουρα περιζήτητες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι υποστηρικτές της θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις αναμετρήσεις της ομάδας από κοντά. Αλλά και να δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Θέλει τον κόσμο ΔΙΠΛΑ! 

Με αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός δείχνει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του να ενισχύει τη σχέση του με τους φιλάθλους του. Οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από τις επιτυχίες της ομάδας.

«Το «απαιτήσατε» και εμείς το κάνουμε πράξη! Λόγω τεράστιας ζήτησης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να «θέσει» σε κυκλοφορία ακόμη 500 εισιτήρια διαρκείας! Μείνετε συντονισμένοι! Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24