Δεν μπορείς να το χάσεις. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming μέσα από μία μοναδική εμπειρία. Μην την χάσεις. Ζήσε την πρεμιέρα της Euroleague, με τον Ολυμπιακό ζωντανά, με την καλύτερη εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ κάνει πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα με φόντο το τρόπαιο, που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Αντίπαλος του Θρύλου στην Κωνσταντινούπολη είναι η Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται αναμφίβολα για μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και ανταγωνιστική φύση. Με τις δύο ομάδες να έχουν προσφέρει θεαματικά ματς τα τελευταία χρόνια. Η νίκη απέναντι στους γηπεδούχους θα ήταν η ιδανική αρχή για τις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στη φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δείτε το  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Αυτοί είναι «μέσα», έχει κι απουσίες

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αν και γεμάτη προκλήσεις, παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για να διακριθούν οι παίκτες που θα πάρουν τη σκυτάλη από τους απόντες. Η γραμμή ψηλών των «ερυθρόλευκων» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μουσταφά Φαλ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Γεγονός που αναγκάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναδιαρθρώσει την τακτική του και να εμπιστευθεί τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανός να δημιουργήσει απειλή. Τόσο κοντά στο καλάθι όσο και από την περιφέρεια. Η δυνατότητά του να ανοίξει το γήπεδο με τα σουτ του ή να επιτεθεί επιτυχώς με την μπάλα στο χέρι, τον καθιστά τον «κρυφό άσσο» του Ολυμπιακού.

Ο ρόλος των ψηλών είναι κομβικός, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα προσπαθήσει να ελέγξει τη ρακέτα και να επιβάλει τη φυσική της παρουσία κάτω από το καλάθι. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι γνωστός για την ικανότητά του να αναπτύσσει στρατηγικές που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των αντιπάλων του.

Αναμένεται να αξιοποιήσει τους φόργουορντ και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο οποίος διαθέτει επιβλητική φυσική παρουσία, προκειμένου να δημιουργήσει ευνοϊκές καταστάσεις στο χαμηλό ποστ. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να προστατέψει τη ρακέτα του. Όπως και το να ελέγξει τα ριμπάουντ για να αποτρέψει την Φενέρ από το να αποκτήσει δεύτερες ευκαιρίες.

▶️ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴⚪️

Έτσι θα φτάσει στη νίκη

Η τακτική του Ολυμπιακού θα είναι να πιέσει ψηλά τους γηπεδούχους, ελπίζοντας να τους ωθήσει σε λάθη και να διαταράξει τον ρυθμό τους στην επίθεση. Η επιτυχία σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού θα μπορούσε να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να μετατρέψουν τις αμυντικές τους επιτυχίες σε γρήγορες επιθέσεις.

Η γρηγοράδα και η συγκέντρωση θα είναι απαραίτητες, καθώς κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν σπουδαίο ποιοτικό βάθος, με παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν την πορεία του παιχνιδιού με διαφορετικούς τρόπους.

Οι παίκτες «κλειδιά» για απόψε

Ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες του, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο και να κάνουν τη διαφορά στο παρκέ. Η παραγωγική δυναμική του Σάσα Βεζένκοφ, για παράδειγμα, θα είναι κρίσιμη.

Ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει από μακριά και να δημιουργήσει καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Η ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη θα είναι ηλεκτρισμένη. Καθώς οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε είναι γνωστοί για την παθιασμένη υποστήριξή τους. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει όχι μόνο την πίεση από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά και τη «θέρμη» των φιλάθλων. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις. Και οι παίκτες του Θρύλου θα χρειαστεί να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί.

▶️ΣΟΚ Προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴⚪️

Πρεμιέρα με νίκη, η ιδανική εξέλιξη

Συνοψίζοντας, η αποψινή αναμέτρηση υπόσχεται να είναι μια αμφίρροπη μάχη, γεμάτη ένταση και σασπένς. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να ξεκινήσει τη φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα με μια νίκη. Η οποία θα ενισχύσει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση και θα θέσει τις βάσεις για τη συνέχεια.

Η προστασία του καλαθιού και η επιτυχία στις ανακτήσεις μπάλας θα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Και οι παίκτες του Θρύλου θα χρειαστεί να αποδείξουν την ικανότητά τους σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

Με τη στήριξη του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα και την καλή χημεία που έχει αναπτύξει η ομάδα, οι ελπίδες είναι υψηλές και το κλίμα θετικό.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι ΕΔΩ…

Δείτε ΕΔΩ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις | 21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24