Αυτά δήλωσε ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ίγκνας Μπραζντέικις μετά τη μεγάλη εμφάνιση στη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, δείχνοντας ότι η απουσία του δεν επηρέασε καθόλου την αγωνιστική του ποιότητα. Στο παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεχώρισε με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 74-67.

Η εμφάνιση του Μπραζντέικις ήταν καθοριστική, καθώς κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης. Δημιουργώντας ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και βάζοντας κρίσιμους πόντους σε καθοριστικά σημεία. Η αμυντική του προσήλωση και η επιθετική του ικανότητα βοήθησαν τη Ζαλγκίρις να διατηρήσει την υπεροχή της. Αλλά και να ξεφύγει στο σκορ, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»
Μπαρτζώκας για Γιασικεβίτσιους: «Απολύτως ασεβές να μου επιτεθεί»

Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για τη Ζαλγκίρις. Καθώς θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Μπραζντέικις έδειξε ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του. Επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στα παρκέ της Ευρωλίγκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ignas Brazdeikis (@_iggy_braz)

Δείτε τα όσα είπε ο Μπραζντέικις: 

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και δείχνει αυτό το αποτέλεσμα πως η δουλειά μας πιάνει τόπο. Όμως είμαστε ακόμη στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», τόνισε ο «Ίγκι».

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα, ευχαριστώ όλους στην ομάδα που μου επιτρέπουν να αποδίδω έτσι. Είμαι ο παλιός ‘Ίγκι’, αλλά σε βελτιωμένη έκδοση», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνεργασία με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο Λιθουανός φόργουορντ είπε: «Έχουμε εξαιρετική σχέση. Προσπαθεί να με ωθεί να γίνομαι καλύτερος, ειδικά στην άμυνα και μαθαίνω πολλά από εκείνον».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24