Ο Τσικίνιο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Τσικίνιο μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του. Δηλώνοντας ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι τους για φέτος.

Ο Πορτογάλος μέσος ανέφερε ότι η ομάδα έδειξε την ποιότητα και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να ανταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League
Ολυμπιακός: Τόσους βαθμούς χρειάζεται για πρόκριση στο Europa League

Ο παίκτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι η νίκη αυτή είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ομάδα. Και ενισχύει την αυτοπεποίθηση όλων των παικτών ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων. Τέλος, ο Τσικίνιο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Αλλά και να καταθέτει σπουδαίες εμφανίσεις, διατηρώντας ψηλά τον πήχη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Να θυμίσουμε πως ο  Πορτογάλος μέσος αποχώρησε από το γήπεδο στο 58ο λεπτό, προκαλώντας ανησυχία στους φιλάθλους και την ομάδα. Καθώς η συμμετοχή του στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (6/10, 20:30) είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσικίνιο:

«Ξέρουμε όλοι ότι οι ευρωπαϊκές βραδιές στο Καραϊσκάκης είναι ξεχωριστές, κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στην φετινή σεζόν και συνεχίζουμε για να έχουμε την ίδια εικόνα και στα υπόλοιπα.

Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ξέραμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24