Ο Νταβίντ Κάρμο ενέπνευσε σιγουριά και κατά το χτεσινό ματς του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα, με τον Θρύλο να κρατά το «μηδέν».

Ο Νταβίντ Κάρμο, ο 25χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, έζησε μία ιδιαίτερη βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά την αναμέτρηση με την Μπράγκα. Η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του, βρέθηκε απέναντί του σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά την επιβλητική νίκη των Πειραιωτών με 3-0, ο Κάρμο αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης αυτής. Τονίζοντας ότι η ομάδα του έπαιξε με πάθος και αφοσίωση.

Η νίκη επί της Μπράγκα αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για τον Ολυμπιακό, και ο Κάρμο έδειξε με τις δηλώσεις του ότι αντιλαμβάνεται τη σημασία της, τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους και συνεχίζουν να προσπαθούν για τους στόχους τους στην Ευρώπη.

Δείτε τα όσα είπε ο Κάρμο: 

«Πάντα είναι μια ομάδα που θα της έχω ιδιαίτερη αγάπη, αλλά στο παιχνίδι, πρέπει να τα αφήσω αυτά εκτός».

Αναφερόμενος στη σημασία της νίκης για τον Ολυμπιακό, ο Κάρμο τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι (με τον Παναθηναϊκό) και ερχόμασταν από μια ήττα στο Europa League. Αυτή η νίκη μας βοηθά να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση για να προχωρήσουμε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24